9 Mayıs 2013 Perşembe

Sağlık Sigortası Avantajları ve Fırsatları

Özel sağlık sigortası, beklenmeyen bir anda kaza ya da hastalık sonucunda meydana gelebilecek masraflarınızın yanı sıra, ihtiyaç duyacağınız her türlü tanı ve tedavi işlemlerini, ülkemizin en seçkin sağlık kurumlarında maddi bir endişe duymadan giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan kişiye özel bir sigortadır.

Sağlık sigortası yaptıranların masrafları, poliçede belirtilen teminatlar ve limitler dahilinde karşılanmaktadır. Poliçedeki teminatlar doğum masraflarını, yeni doğan bakım hizmetlerini, acil yardım hizmetlerini güvence altına almaktadır. Özel sigorta şirketleri, birbirinden farklı teminatları uygun ödeme koşullarıyla sigorta yaptıracak olan müşterilerine sunmaktadır. Yatarak ya da ayakta yapılan tedaviler, poliçe limitlerine bağlı olarak karşılanmaktadır. Devletin sağladığı sağlık hizmetlerinden ayrı olan özel sigorta uygulamaları, pek çok özel şirket tarafından sağlanmaktadır. Türkiye’nin her yerine yayılmış olan en seçkin ve modern sağlık kuruluşlarıyla anlaşmalar sağlanarak en iyi sağlık hizmetlerinin alınması sağlanmaktadır. Alınan teminatlar sayesinde, neredeyse hemen her konuda sağlık hizmetlerini en etkin bir şekilde verilmesi sağlanmaktadır.

Özel sigorta şirketleri, seyahat edenleri de düşünmüş. Sürekli yurtiçi ya da yurtdışı seyahati yapan kişiler için seyahat sağlık sigortası hizmetleri de sunmaktadır. Seyahatlerinizde oluşabilecek olan ani rahatsızlıklarınızda, yurtdışında da olsanız anlaşmalı olduğu en yakın sağlık kuruluşunda, her türlü tedavi masraflarınızı karşılamaktadır. Yurtdışındaysanız, sizin nakil işlemlerinizin tüm giderlerini de güvence altına almakta, maddi sorun yaşamamanızı sağlamamaktadır. Yapılması gereken tek şey, poliçenizde bu teminatı almış olmanızdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder